روانشناسی (145) استرس (99) زیست شناسی (58) سمپاد (53) سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (49) ریاضی (34) باشگاه دانش پژوهان جوان (32) کلاس المپیاد (31) المپیاد (30) علوم (28) کنکور (25) المپیاد زیست شناسی (24) المپیاد ریاضی (24) فیزیک (24) biology (18) کلاس المپیاد ریاضی (18) تکامل (17) آزمون آنلاین المپیاد (17) آزمون های آزمایشی کنکور (17) پایه دهم (15) پایه هشتم (15) آزمون آنلاین علوم هشتم (15) منابع المپیاد زیست شناسی (15) شیمی (14) پایه یازدهم (14) پایه نهم (13) آزمون آنلاین علوم نهم (13) مرحلهی اول المپیادهای ایران (12) پایه دوازدهم (11) ادبیات (11) مرحله دوم المپیادهای ایران (10) ژنتیک (10) آزمون آنلاین سمپاد (10) نجوم (9) المپیاد کامپیوتر (9) المپیاد نجوم و اختر فیزیک (9) کلاس المپیاد زیست شناسی (8) المپیاد ادبی (8) نمره قبولی المپیاد (8) آزمون آنلاین زیست شناسی هشتم (7) منابع المپیاد ریاضی (7) کلاس المپیاد کامپیوتر (7) پیشرفت تحصیلی (6) انتخاب رشته (6) المپیاد فیزیک (6) مرحله اول المپیاد ریاضی (6) مرحله دوم المپیاد زیست شناسی (6) مریم میرزاخانی (6) المپیاد شیمی (6) مشاوره المپیاد زیست (6) فیلدز (6) آزمون آنلاین تیزهوشان (6) ترکیبیات (6) نوبل (6) کلاس کمپبل (6) مرحله اول المپیاد زیستشناسی (5) هوش و استدلال (5) آزمون آنلاین (5) آزمون آنلاین کمپبل (5) آزمون آنلاین فیزیک نهم (5) مشاوره تحصیلی (5) آزمون آنلاین زیست شناسی نهم (5) مرحله اول المپیاد کامپیوتر (4) آزمون آنلاین فیزیک هشتم (4) پایه هفتم (4) آزمون آنلاین علوم هفتم (4) منابع المپیاد نجوم و اخترفیزیک (4) المپیاد سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی (4) کلاس المپیاد فیزیک (4) کلاس المپیاد شیمی (4) کامپیوتر (4) کلاس المپیاد نجوم (4) نظریه اعداد (4) سلولی (4) کلاس المپیاد ادبی (4) ورودی تیزهوشان (4) هندسه (3) منابع المپیاد کامپیوتر (3) بیوشیمی - Biochemistry (3) آزمون آزمایشی المپیاد (3) آزمون آنلاین شیمی نهم (3) اکولوژی (3) آزمون آنلاین شیمی هشتم (3) مرحله دوم المپیاد ریاضی (3) المپیاد علوم زمین (3) المپیاد جغرافی (3) نمره قبولی المپیاد کامپیوتر (2) آلبرت انیشتین (2) مرحله دوم المپیاد کامپیوتر (2) نمره قبولی المپیاد نجوم و اخترفیزیک (2) آزمون آنلاین شیمی هفتم (2) نمره قبولی المپیاد فیزیک (2) نمره قبولی المپیاد ریاضی (2) ریاضیات زیستی (2) نمره قبولی المپیاد ادبی (2) مرحله اول المپیاد شیمی (2) مرحله اول المپیاد نجوم و اختر فیزیک (2) نمره قبولی المپیاد شیمی (2) منابع المپیاد ادبی (2) منابع المپیاد فیزیک (2) زبان انگلیسی (2) عربی (2) فیزیولوژی (2) هوش و استعداد تحلیلی (2) گیاهی (2) جبر (2) شیمی آلی (2) الهام یاوری (2) شیمی معدنی (2) فارسی (2) منابع المپیاد شیمی (2) مرحله دوم المپیاد ادبی (1) مرحله دوم المپیاد فیزیک (1) مرحله اول المپیاد فیزیک (1) مرحله اول المپیاد ادبی (1) سیستماتیک (1) امید نقشینه ارجمند (1) مرحله دوم المپیاد شیمی (1) آزمون جامع (1) آزمون آنلاین فیزیک هفتم (1) زمین شناسی (1) نمره قبولی المپیاد زیست شناسی (1) مرحله دوم المپیاد نجوم و اختر فیزیک (1) زهرا امین زاده (1)
در این مقاله، لینک دانلود مستقیم سوال و پاسخ آزمونهای مرحله اول و دوم المپیاد کامپیوتر ایران در سالهای گذشته را مشاهده مینمایید. امیدواریم از دانلود این نمونه سوالات المپیاد کامپیوتر استفاده کافی را ببرید.
ادامه
همیشه روز قبل از مرحله اول و مرحله دوم المپیاد، چه بخواهیم چه نخواهیم استرس داریم. استرس داشتن خیلی چیز طبیعی هست و نداشتنش عجیبه!! استرس کم، سازنده است و باعث تلاش کردن آدمها میشه و البته استرس زیاد سمه و می تونه آدم رو از پا بندازه. پس اگر قبل از آزمون مرحله اول المپیاد یا مرحله دوم المپیاد یا دوره تابستان یا هر آزمون مهم دیگهای مثل کنکور هستید، از داشتن استرس تعجب نکنید. همه دارن، ما هم داشتیم، آیندهگان هم خواهند داشت. حالا بریم ببینیم با این استرس چیکار کنیم و روزهای نزدیک آزمون المپیاد چه رفتاری داشته باشیم. پس بریم سراغ توصیههای قبل از مرحله اول و مرحله دوم المپیاد. چند توصیه المپیاد هست که برای شما در این مقاله شرح می دهیم. پس بریم ببینیم برای المپیاد چکار کنیم خوب است؟
ادامهدر این مقاله، لینک دانلود مستقیم سوال و پاسخ آزمونهای مرحله اول و دوم المپیاد زیست شناسی ایران در سالهای گذشته را مشاهده مینمایید. امیدواریم از دانلود این نمونه سوالات المپیاد زیست شناسی استفاده کافی را ببرید.
ادامه
در این مقاله، لینک دانلود مستقیم سوال و پاسخ آزمونهای مرحله اول و دوم المپیاد ادبی ایران در سالهای گذشته را مشاهده مینمایید. امیدواریم از دانلود این نمونه سوالات المپیاد ادبی استفاده کافی را ببرید.
ادامه
در این مقاله، لینک دانلود مستقیم سوال و پاسخ آزمونهای مرحله اول و دوم المپیاد نجوم و اخترفیزیک ایران در سالهای گذشته را مشاهده مینمایید. امیدواریم از دانلود این نمونه سوالات المپیاد نجوم و اخترفیزیک استفاده کافی را ببرید.
ادامه
در این مقاله، لینک دانلود مستقیم سوال و پاسخ آزمونهای مرحله اول و دوم المپیاد فیزیک ایران در سالهای گذشته را مشاهده مینمایید. امیدواریم از دانلود این نمونه سوالات المپیاد فیزیک استفاده کافی را ببرید.
ادامه
مقاله ای که مشاهده می کنید، محتوای تکمیلی ویژه مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) پایه هفتم در درس علوم از فصل های " انرژی و تبدیلهای آن" و "منابع انرژی" و " گرما و بهینه سازی انرژی" می باشد. امیدواریم از مطالعه این مطلب استفاده کافی را ببرید.
انرژی موضوع هیجان انگیزی است و این امکان را فراهم می کند تا شما بتوانید برخیزید و راه بروید؛ فکر کنید؛ گیاهان رشد کنند و موتورها توان لازم را برای به حرکت درآوردن اتومبیل ها یا هواپیماها به دست آورند. انرژی به شکل های متفاوتی وجود دارد و مهم ترین ویژگی آن، تبدیل آسان از شکلی به شکل دیگر است. انرژی نیاز همیشگی بشر است و بر سر منابع آن تاکنون جنگ های بسیاری به راه افتاده است. با وجود این هر روزه مقدار زیادی انرژی تلف می کنیم.
ادامهدر این مقاله، لینک دانلود مستقیم سوال و پاسخ آزمونهای مرحله اول و دوم المپیاد ریاضی ایران در سالهای گذشته را مشاهده مینمایید. امیدواریم از دانلود این نمونه سوالات المپیاد ریاضی استفاده کافی را ببرید.
ادامه
مقاله ای که مشاهده می کنید، محتوای تکمیلی ویژه مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) پایه هفتم در درس علوم از فصل های "از معدن تا خانه" و "سفر آب در روی زمین" و "سفر آب در درون زمین" می باشد. امیدواریم از مطالعه این مطلب استفاده کافی را ببرید.
همه ما روی کره زمین زندگی می کنیم و نیازهای خود را به طور مستقیم یا غیرمستقیم از آن به دست می آوریم. خداوند منابع زیادی را در زمین برای ما قرار داده است. معادن و آب ها از جمله منابع زمین اند. در این بخش بامعادن، آب ها و کاربرد آنها در توسعه زندگی بیشتر آشنا می شوید.
ادامهمقاله ای که مشاهده می کنید، محتوای تکمیلی ویژه مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) پایه هفتم در درس علوم از فصل های "تجربه و تفکر" و "اندازه گیری در علوم و ابزارهای آن" می باشد. امیدواریم از مطالعه این مطلب استفاده کافی را ببرید.
یکی از ویژگی های انسان «کنجکاوی » است که از دوران کودکی تا پایان عمر، او را به دانستن و کشف دانش سوق می دهد. دانشمندان با مطالعه و پژوهش در جست و جوی مسائل و حل آنها هستند. در این بخش با علوم تجربی، مهارت ها و ابزارهای آن بیشتر آشنا می شوید.
ادامهمقاله ای که مشاهده می کنید، محتوای تکمیلی ویژه مدارس استعدادهای درخشان (سمپاد) پایه هفتم در درس علوم از فصل های "اتم ها، الفبای مواد" و "مواد پیرامون ما" می باشد. امیدواریم از مطالعه این مطلب استفاده کافی را ببرید.
همه چیزهایی که در اطراف خود می بینیم، از ماده ساخته شده اند. مواد پیرامون ما همواره در حال تغییر فیزیکی و شیمیایی اند. تغییرهایی که با وجود آنها هستی معنا می یابد و زندگی ادامه پیدا می کند. با شناخت ماده و تغییرهای آن، هستی را بهتر می شناسیم و اسرار آفرینش را بهتر درک می کنیم.
ادامهالمپیاد زیستشناسی چیست؟
المپیاد جهانی زیست شناسی (برای شرکت دانشآموزان ایرانی، با توجه به قوانین اعزام تیمهای دانشآموزی) مختص دانشآموزان دبیرستانی است. اولین المپیاد جهانی زیست شناسی پس از المپیاد جهانی ریاضی در سال 1960 در کشور چک و تحت نظارت سازمان ملل آغاز و برگزار گردید و به تدریج گسترش یافت به صورتی که اکنون بیش از 70 کشور در المپیاد جهانی زیست شناسی شرکت میکنند. هر کشور عضو میتواند هر سال حداکثر ۴ دانشآموز را که در المپیادهای زیستشناسی کشوری بالاترین رتبه راکسب نمودهاند، اعزام نماید. (قبل از مطالعه ادامه مقاله، یادآور میشویم که می توانید کانال تخصصی زیست شناسی را از طریق کلیک در اینجا دنبال کنید.)
ادامهالمپیاد ادبیات چیست؟
المپیاد ادبی، مسابقهای در سطح کشورکه دانشآموزان را با متون ادبی ایران مانوس میکند واین المپیاد، پس از المپیاد ریاضی، همگام با المپیاد فیزیک،یکی از باسابقهترین المپیادهای کشور است و سال تحصیلی 67-1366 اولین المپیاد ادبی ایران برگزار گردید. شرکت دراین المپیاد برای همهی دانشآموزان رشتههای نظری آزاد است. (قبل از مطالعه ادامه مقاله، یادآور میشویم که می توانید کانال تخصصی ادبی را از طریق کلیک در اینجا دنبال کنید.)
ادامهالمپیاد کامپیوتر چیست؟
المپیاد کامپیوتر در ایران از سال ۱۳۶۹ و توسط معاونت دانشپژوهان جوان برگزار میشود. این المپیاد هر ساله بین دانشآموزان دبیرستان دوره دوم (سال دهم و یازدهم) برگزار میگردد و برگزیدگان نهایی به عنوان نماینده ایران به المپیاد جهانی کامپیوتر اعزام میشوند. (قبل از مطالعه ادامه مقاله، یادآور میشویم که می توانید کانال تخصصی کامپیوتر را از طریق کلیک در اینجا دنبال کنید.)
ادامهالمپیاد فیزیک چیست؟
المپیاد جهانی فیزیک اولین بار در سال ۱۹۶۷ در شهر ورشو کشور لهستان برگزار گردید و با الگو برداری از المپیاد ریاضی تشکیل گردید ، از آن پس این المپیاد همه ساله در یکی از کشورهای جهان برگزار گردیده است. مسابقات شامل آزمونهای نظری وآزمایشگاهی فشرده است. مسابقه نظری بطور تقریبی 5 ساعت طول میکشد. (قبل از مطالعه ادامه مقاله، یادآور میشویم که می توانید کانال تخصصی فیزیک را از طریق کلیک در اینجا دنبال کنید.)
ادامهالمپیاد شیمی چیست؟
بعد از المپیاد ریاضی پر سابقهترین المپیاد علمی جهانی، المپیاد شیمی است. اولین المپیاد شیمی جهان در سال 1968 در شهر پراگ کشور چکسلواکی برگزار گردید و از آن پس این آزمون همه ساله به استثنای سال 1971، در یکی از کشورهای میزبان بهصورت دو آزمون تئوری و آزمایشگاهی برگزار میگردد. (قبل از مطالعه ادامه مقاله، یادآور میشویم که می توانید کانال تخصصی شیمی را از طریق کلیک در اینجا دنبال کنید.)
ادامهالمپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازشناختی چیست؟
این المپیاد در سه مرحله به صورت متمرکز برگزار میشود. آزمون مرحله اول در سطح حوزههای اجرایی تعیین شده در سراسر کشور و آزمون مرحله دوم در مرکز استان برگزار میشود. برگزیدگان مرحله دوم، پس از گذراندن دورههای آموزشی پیشبینی شده، به مرحله سوم یا اردوی تابستانی راه مییابند.
ادامهالمپیاد ریاضی چیست؟
المپیاد بینالمللی ریاضی یک مسابقه ریاضی بینالمللی سالیانه است که در دو روز متوالی با آزمون های 270 دقیقهای و متشکل از 3 مسالهی چالش برانگیز در هر آزمون برگزار میشود. هر سوال در این آزمون 7 نمره دارد. نخستین المپیاد جهانی ریاضی در رومانی در سال ۱۹۵۹ برگزار شده و هر ساله (به جز سال ۱۹۸۰) ادامه داشته است. این مسابقه معمولا در تیر ماه (ماه جولای) و در کشورهای مختلف برگزار میشود. (قبل از مطالعه ادامه مقاله، یادآور میشویم که میتوانید کانال تخصصی ریاضی را از طریق کلیک در اینجا دنبال کنید.)
ادامهاخترشناسی، ستارهشناسی یا نجوم به دانشِ بررسی موقعیت، تغییرات، حرکت و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی «اجرام آسمانی» ازجمله ستارهها، سیارهها، دنبالهدارها، کهکشانها و پدیدههایی مانند شفق قطبی و تابش زمینه کیهانی گفته میشود که منشأ آنها در خارج از جوّ زمین است. (قبل از مطالعه ادامه مقاله، یادآور میشویم که می توانید کانال تخصصی نجوم و اخترفیزیک را از طریق کلیک در اینجا دنبال کنید.)
ادامهسوالی که شرکت کننده های آزمون ها همیشه بعد از برگزاری هر آزمون از ما می پرسند، نمره کف قبولی آزمون است. در این مقاله قصد داریم شما را با مفهوم نمره قبولی یا همان نمره کف قبولی المپیاد آشنا کنیم. (این موضوع در مورد نمره کف قبولی سمپاد و هر آزمون مشابه دیگر نیز صادق است.)
ادامه